Haftasonu sokak kısıtlamaları

Önceki akşam saatler 21’i gösterdiğinde 56 saatlik hafta sonu kısıtlması başladı. Yurt genelinde vatandaşlar 10. kez evlere kapandı.
 Tarih: 06-02-2021 19:40:12   Güncelleme: 06-02-2021 19:44:12
Haftasonu sokak kısıtlamaları

 

Ancak yine salgınla mücadeleye gölge düşürenler oldu. Bursa Yıldırım’da kısıtlama hiçe sayıldı.. Sokaktaki boş bir araziye sahne kuranlar maske ve mesafe kuralını umursamadan düğün yaptı. Polis, müzikli, danslı düğünü bastı; gelin ve damada 6 bin 300 lira ceza kesti. Yine Bursa’da bir kişi kısıtlamayı ihlal etti. Alkol nedeniyle güçlükle ayakta duran adam evinin yolunu bile unuttu.

Adama dakikalarca dil döken polisler, şahsı güçlükle ekip otosuna bindirerek evine götürdü. Denetimler gece gündüz devam etti. İstanbul Caddebostan sahili’nde ise bu sabah atlı polisler devriye gezdi. Denetimlerde sokakta olanlar için evrak kontrolleri yapıldı. Kurallara uymayanlar cezadan kaçamadı. Market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçiler cumertesi ve pazar günü 10.00-17.00 saatleri arasında açık olacak. Yine belirtilen süre içerisinde marketler ve bakkallar aldıkları siparişleri teslim edebilecek. Restoranlar da paket servise devam edecek. Uygulama 8 şubat pazartesi sabah 5’te sona erecek.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI