anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Kılıçdaroğlu'ndan 10 Kasım mesajı: En büyük mirası bağımsız cumhuriyetimizdir

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 84. yıldönümü için yayınladığı anma mesajında "57 yıllık ömrüne nice mücadeleler ve zaferler sığdıran büyük önderin en büyük mirası ise şüphesiz, özgür ve bağımsız cumhuriyetimizdir" dedi.
 Tarih: 10-11-2022 08:36:16
Kılıçdaroğlu'ndan 10 Kasım mesajı: En büyük mirası bağımsız cumhuriyetimizdir

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 84. yılında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu bir anma mesajı yayınladı.

"Cumhuriyetimizin ve bağımsızlığımızın mimarı, Kurtuluş Savaşı'mızın önderi, ilk ve ebedi Genel Başkanımız Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikal edişinin 84'üncü yıl dönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyorum" diyen Kılıçdaroğlu mesajının devamında şu ifadelere yer verdi:

Mustafa Kemal Atatürk 'millet egemenliği' düşüyle, gençlik yıllarını savaş meydanlarında geçirmiş bir lider, bir deha ve bir bilge devlet adamıdır. 57 yıllık ömrüne nice mücadeleler ve zaferler sığdıran büyük önderin en büyük mirası ise şüphesiz, özgür ve bağımsız cumhuriyetimizdir. Kurduğu demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti, tüm mazlum milletler için umut ışığı olmuştur.

'Cumhuriyeti, demokrasi ile taçlandırma mücadelesi veriyoruz'
Aziz Atatürk'ün devrimci fikirlerinin ışığında yürüyen bizler, onun kurduğu ve 'Kimsesizlerin kimsesi' diyerek tanımladığı cumhuriyeti, demokrasi ile taçlandırma mücadelesi veriyoruz. Dostlarımız ve milletimizle el ele vererek, bu mücadeleyi zaferle taçlandıracağımıza olan inancım tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle ebediyete intikalinin 84'üncü yıl dönümünde aziz Atatürk ve silah arkadaşlarıyla vatanımız için şehit düşmüş tüm kahramanlarımızı rahmetle anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum; tüm gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI