Türkiye Şehit Çocukları Eğitim vakfından anlamlı proje: 'Bal Ailem'

Başta Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet Teşkilatı mensupları olmak üzere, çeşitli kurumlarda görev yapan ve bu kutsal görevleri esnasında şehit düşen evlatlarımızın emanetlerine sahip çıkmak, eğitimlerine destek olmak ve iyi bir gelecek sahibi olmalarına katkıda bulunmak amacıyla, 18 Nisan 2019 tarihinde kurulan Türkiye Şehit Çocukları Eğitim Vakfı; şehit çocukları için toplumsal yardımı en üst düzeye çıkaracak bir bilinç yaratma vizyonuyla yola çıkıyor.
 Tarih: 05-11-2020 20:34:01   Güncelleme: 05-11-2020 20:47:01
Türkiye Şehit Çocukları Eğitim vakfından anlamlı proje: 'Bal Ailem'

 

 

Vakıf, 'Bal Ailem' projesi ile düğmeye basıyor.

Bal Ailem Projesi, alanında uzman bir ekip tarafından hazırlanan ve hayata geçirilen bir eğitim projesidir. Kitaplarından, tiyatro oyununa, kukla gösteresine kadar birçok alanda hazırlanan proje, çocuklarımızın bilgili, bilinçli, sağlıklı ve öz güveni yüksek bireyler olarak yetişmesini amaçlarken; Türk Toplumu’nun değerlerine ve kültür yapısına uygun bir nesil oluşmasına da katkıda bulunmayı hedefliyor.

“Bir çocuk, bir öğretmen, bir kitap ve bir kalem  tüm dünyayı değiştirebilir düşüncesiyle yola çıktık. Öyle bir şey yapalım şehit emanetlerimiz için güzel şeyler söyleyelim, güzel bakalım ve güzel yazalım dedik... Bunlara bir de değerlerimizi, geleneklerimizi ve erdemlerimizi ekleyerek adına "BAL AİLEM" dedik...” diyen Vakıf Genel Müdürlüğü, amaçlarının bu eğitim projesi ile kahraman şehitlerimizin emanetlerinin gelecekleri için birer tohum dikmek olduğunu söyledi. Vakıf Genel Müdürlüğü, “Eğer bu tohumun can suyu, güneşi de sizler olursanız o tohumlar yeşerir, büyür ve pırıl pırıl bir nesil yetişir. Bir çocuğun eğitimi her türlü gayret ve fedakârlıklara değer”, bu sebeple biz; Türkiye Şehit Çocukları Eğitim Vakfı olarak çocuklarımızın hem ellerinden, hem de yüreklerinden sımsıkı tutmaya hazırız” diye ekledi.

Projelerin başlangıcı olarak bu yıl Kasım ayını işaret eden Türkiye Şehit Çocukları Eğitim Vakfı, Bal Ailem projesi ile imkanı olmayan tüm çocuklarımıza ‘Değerler Eğitim Serisi’ kitaplarının bağışının yapılacağının ve satış geliriyle de öncelikli olarak engelli şehit çocuklarımıza tablet dağıtımı gerçekleştirileceğinin müjdesini verdi.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI