İlker Başbuğ'dan Erdoğan'a: Sevinirler...

Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, görev süresi boyunca FETÖ ile mücadele ettiğini belirterek, ‘’Bugün karşı karşıya bırakıldığım bu durum herkesten önce FETÖ'yü sevindirecektir’’ dedi.
 Tarih: 06-02-2020 12:42:12   Güncelleme: 06-02-2020 12:46:12
İlker Başbuğ'dan Erdoğan'a: Sevinirler...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti’li milletvekillerine eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ’a dava açmaları için çağrıda bulunduğu süreci avukatı ile değerlendiren İlker Başbuğ, görev süresi boyunca FETÖ ve komplolarıyla mücadele ettiğini ve bu grup tarafından hedef alındığını söyledi.

Başbuğ’un FETÖ’nün siyasi ayağına ilişkin 26 Haziran 2009’da TBMM’ye getirilen kanun teklifini veren siyasilerin araştırılmasını istemesini grup toplantısında gündeme getiren Erdoğan, "Parlamentonun hukukunu korumak için süratle hepiniz dava açmalısınız" demişti.

Başbuğ, yaptığı açıklamada, "Görevde bulunduğum 2 yıl FETÖ tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri’ne karşı kurulan komplolara karşı mücadele ile geçti’ ifadesini kullandı.  

İlker Başbuğ, sözlerine şöyle devam etti:

‘'O günlerde 'FETÖ tehdidi bugün bize, yarın size' diye siyasi iktidarı uyaran bir Genelkurmay Başkanının, bugün karşı karşıya bırakıldığı bu durum herkesten önce FETÖ'yü sevindirecektir.

Dün olduğu gibi bugün ve yarın da Türk Milletine ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne karşı duymuş olduğumuz saygı ve sorumluluklarımız çerçevesinde doğru bildiklerimizi söylemekten hiçbir şey bizi alıkoyamayacaktır. 

Takdir Yüce Türk Milletinindir!"

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI