Bakanlık önünde sağlık çalışanından eylem: 'Bakan gelmezse patlatırım'

Sağlık Bakanlığı önünde kendisini ambulansa kilitleyen sağlık çalışanı "Oksijen tüplerini açtım, Sağlık Bakanı buraya gelmezse ambulansı patlatırım" dedi. Sağlık çalışanının araçtan çıkartılmasıyla eylem sona erdi.
 Tarih: 14-06-2022 17:02:39
Bakanlık önünde sağlık çalışanından eylem: 'Bakan gelmezse patlatırım'

Sağlık Bakanlığı önünde sağlık çalışanı kendisini ambulansa kilitledi.

Tele 1'in aktardığına göre; sağlık çalışanı "Oksijen tüplerini açtım, Sağlık Bakanı buraya gelmezse ambulansı patlatırım" dedi. 

Sağlık çalışanı kendisini ikna etmeye gelenlere megafonla "Ben terörist değilim. Kimse gelmesin, sağlık bakanı gelene kadar buradayım. Vatandaşlara zarar vermek istemiyorum. Ben devletin hastanesinde iş yapamıyorsam vatandaş ne yapsın. 3 saattir onkoloji hastası için hastane arıyorum.  Servise teslim edemedim. Yoğun bakımlık hasta. Bu eylemim devlete zarar vermek amacıyla değil. Hasta haklarını savunmak için bu eylemi yapıyorum. Ben devletin hastanesinde iş yapamıyorsam; hastalar, hasta yakınları, bu millet ne yapsın?" ifadelerini kullandı. 

Tele 1 muhabiri Sercan İke'nin aktardığına göre; ambulansın önüne itfaiye aracı çekilirken, basın mensupları bölgeden uzaklaştırıldı. Bakanlık personelleri sağlık çalışanı ile görüşürken itfaiye ekipleri tazyikli su ile müdahale için de hazırlık yaptı.

Sağlık çalışanı araçtan çıkartıldı, basın mensuplarına "yayın yapmayın" uyarısı yapıldı. 

İleri Haber’den İzel Sezer, sağlık çalışanının kendisini ambulansa kilitlediği anlara ait görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI