anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Kars-Ardahan Iğdır’lılar Birliği Ankara'da buluştu.

Kars-Ardahan Iğdır’lılar Birliği Dayanışma Platformunun düzenlediği “Cumhuriyet Tarihimizin Asli Kahramanları Kadınlar” paneli Ankara’da gerçekleştirildi.
 Tarih: 22-11-2021 14:51:15   Güncelleme: 22-11-2021 15:04:15
Kars-Ardahan Iğdır’lılar Birliği Ankara'da buluştu.

 

Kars-Ardahan Iğdır’lılar Birliği Dayanışma Platformunun düzenlediği panel, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Panele altı muhalefet partisinin kadın kolları temsilcileri, İmaj Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Adnan Yüce, basın mensupları ve davetliler katıldı.

 

Çankaya Belediyesi Yılmaz Güney Sahnesinde gerçekleştirilen panelin moderatörlüğünü ise Bolu İzzet Baysal Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ekrem Gürel yaptı.

 

 

Panelde açılış konuşmasını KAI-BİR Başkanı Sebahattin Şengül gerçekleştirirken; panele CHP Kadın Kolları Gen. Bşk. Aylin Nazlıaka, İyi Parti Toplumsal Şiddetle Mücadeleden Sorumlu Bşk.Yrd. Av.Kadriye Ünler, Gelecek Partisi Kadın Politikaları Bşk. Habibe Çiftçioğlu Başer, DSP Kadın Politikalarından Sorumlu Gen.Bşk.Yrd. Dilara Tambova, Saadet Partisi Kadın ve Aile Politikalarından Sorumlu Gen.Bşk.Yrd. Beytiye Ekinci ve Deva Partisi Kadın Politikaları Bşk. Elif Esen konuşmacı olarak katıldı.

Panelde söz alan muhalefet partili kadın temsilcilerinin ortak mesajı ise: Ülkemizin kadının toplumsal alandaki gücüne olan ihtiyacı ve Cumhuriyet Devrimi ile kazanılan kadın haklarının korunması oldu.

 

Panelin ardından muhalefet partilerinin kadın temsilcilerine plaket takdim edilirken; panel toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. 

 

  HABER VİDEOSU
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI