anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Uysal: Talimat verilmiş, TÜİK sene sonundan itibaren enflasyonu düşürecek

Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal, "Talimat verilmiş, TÜİK sene sonundan itibaren enflasyonu düşürecek. Vatandaşımız hiç TÜİK'e falan bakmasın" diye konuştu.
 Tarih: 11-11-2022 10:44:12
Uysal: Talimat verilmiş, TÜİK sene sonundan itibaren enflasyonu düşürecek

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, TÜİK'e talimat verildiğini ve sene sonundan itibaren enflasyon rakamını düşüreceğini iddia etti.

Sözcü gazetesine konuşan Uysal, "Talimat verilmiş, TÜİK sene sonundan itibaren enflasyonu düşürecek. Vatandaşımız hiç TÜİK'e falan bakmasın. Markete, pazara, bakkala, alışveriş merkezine gittiğinde aldığı ürünün fiyatı düşüyor mu, düşmüyor mu ona baksın. Soğan tüccarı kovalayarak çözemezsiniz. Bu şark kurnazlığı, sorumluluğu kendi üzerinden atmak. Hadi dünümüzü çaldınız ama yarınlarımızı çaldırmayacağız" ifadelerini kullandı.

AK Parti ile HDP arasındaki görüşmeyi değerlendiren Uysal, "Masa'nın altı-üstü karıştı. HDP'yi masanın altında arıyorlardı, meğer Tayyip Bey ile Devlet Bey'in masasının üzerindeymiş. HDP meselesi zaten bir turnusol testi. Eline mektup verip İmralı'ya gönderen kimdi? Ne zaman ki HDP, ‘Seni başkan yaptırtmayacağız' dedi; o gün propagandaya başlandı. İktidarın, Cumhur İttifakı'nın tek bir varlık sebebi var, her ne pahasına olursa olsun iktidarda kalmak. Oysa Millet İttifakı, Altılı Masa değerler manzumesi üzerinden meseleye bakıyor. Cumhuriyettir, demokrasidir, hukuktur… Bir muhasebe yapacak bu ülke. Kavşağa doğru ilerliyoruz" diye konuştu.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI