anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Yeni Bakan Kirişçi, FETÖ'cü Kemal Öksüz ile aynı fotoğrafta

Bekir Pakdemirli'nin istifasının ardından Tarım ve Orman Bakanlığı görevine getirilen Vahit Kirişçi'nin, FETÖ'nün önemli isimlerinden Kemal Öksüz'ün de yer aldığı ABD'de çekilen fotoğrafı yeniden gündeme geldi. Söz konusu fotoğraf, geçtiğimiz yıllarda ortaya çıkmış, tartışma konusu olmuştu.
 Tarih: 04-03-2022 11:59:49
Yeni Bakan Kirişçi, FETÖ'cü Kemal Öksüz ile aynı fotoğrafta

Vahit Girişçi'nin, Bekir Pakdemirli'nin istifası sonrasında Tarım ve Orman Bakanı olarak atanmasının ardından Kemal Öksüz ile aynı karede yer aldığı fotoğraf tekrar gündeme geldi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli görevinden istifa etti. Karar, gece yarısı AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın imzası ile Resmi Gazete'de yayımlandı. Pakdemirli'nin istifasıyla boşalan koltuğa ise Vahit Kirişçi getirildi.

Kirişçi'nin göreve getirilmesinin ardından FETÖ'nün önemli isimlerinden Kemal Öksüz ile birlikte yer aldığı ve ABD'de çekilen fotoğraf yeniden gündeme geldi.

Söz konusu fotoğraf, AKP İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş'ın kendisine ait internet sayfasında ortaya çıkmış, tartışmalara neden olmuştu.

ABD'nin Arkansas eyaletinde çekilen fotoğrafta, Kirişçi ve Ataş'ın yanı sıra eski bakan Nurettin Canikli ve başka vekillerin de yer aldığı görülmüştü.

Ataş'ın internet adresinde, fotoğrafla birlikte haber metni de yer almıştı.

2010 tarihli "ABD'deki Türk Toplumuyla Görüşme" başlıklı metinde, şu ifadeler yer alıyor:

“TBMM heyetinin ABD'deki ikinci durağı Arkansas Eyaleti'nin başkenti Little Rock'ta oldu. Burada Türk milletvekilleriyle eyaletin üst düzey yöneticilerini bir araya getiren resepsiyon düzenlendi. Resepsiyona, AK Parti İstanbul Milletvekili Özlem Türköne, AK Parti Malatya Milletvekili Mehmet Şahin, AK Parti Adana Milletvekili Vahit Kirişçi, AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, AK Parti Giresun Milletvekili Nurettin Canikli ve AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk katıldı.”

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI