anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

CHP’nin yeni İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu oldu

CHP’nin MYK Toplantısı’nda CHP İzmir’in yeni il başkanı Şenol Aslanoğlu olarak belirlendi.
 Tarih: 10-01-2023 09:13:40
CHP’nin yeni İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu oldu

CHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında İzmir’in yeni il başkanı Şenol Aslanoğlu olarak belirlendi. İzmir’de çeşitli sivil toplum kuruluşlarında çalışma yapan Aslanoğlu, bir dönem CHP Balçova Belediye Meclis üyesi olarak da görev yaptı. 2019 Yerel seçimlerinde Balçova Belediye Başkan Aday Adayı olan Aslanoğlu, CHP Parti okulunda ve sandık örgütlenmelerinde de görev aldı.

'BAYRAĞI DAHA YUKARIYA HEP BİRLİKTE TAŞIYACAĞIZ'
47 yaşında ve endüstri mühendisi olan Aslanoğlu, İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyeliği görevinde de bulundu. Halen İZSİAD Danışma Kurulu üyesi olan Aslanoğlu İzmir İl İstihdam Kurul Üyeliği, Ege Üniversitesi Teknopark, İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi Teknopark , İzmir Bilimpark Teknopark Yönetim Kurulu üyeliği de yaptı.

İl başkanı olmasının ardından açıklama yapan Aslanoğlu, şunları kaydetti:

"Bu göreve beni layık gören ve güvenen Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’na ve partimizin yetkili kurullarına ve sürecin başından sonuna kadar desteğini hiç esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Tunç Soyer’e çok teşekkür ederim. Emin adımlarla iktidara koşan Millet İttifakı'nın ve partimizin bu maratonun bayrak yarışının son 100 metresinde İzmir gibi çağdaşlığın ve demokrasinin kalesi bir şehirde görev almaktan onur duydum. Bugüne kadar bayrağı başarı ile taşıyan önceki dönem il başkanlarımız ve il yöneticilerimiz ve partimizin bütün emekçileri ile birlikte bayrağı daha yukarıya hep birlikte taşıyacağız.”

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI