anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

25. Körfez Kupası Turnuvası Irak'ta yapılacak

Arap Körfez Kupası Futbol Federasyonu'nun (AGCFF) yaptığı açıklamaya göre, Irak'ın Basra kenti 2023'te 25. Körfez Kupası'na ev sahipliği yapacak. Böylece Irak 40 yıldan uzun bir süredir ilk kez bir yarışmaya ev sahipliği yapacak.
 Tarih: 01-07-2022 13:24:09
25. Körfez Kupası Turnuvası Irak'ta yapılacak

AGCFF yönetim ofisi, kuruluşun teftiş komitesinden gelen ve şehri turnuvaya katılmaya uygun gören bir raporun ardından, Basra^nın 25. Arap Körfez Kupası'na ev sahipliği yapacağını söyledi.

Basra, 2010'dan bu yana Körfez Kupası'nın önceki üç organizasyonuna ev sahipliği yapmak üzere seçilmişti, ancak Irak'ın yeterince güvenli olmadığı endişeleri nedeniyle her seferinde mekan değiştirilmişti.

Irak Başbakanı Mustafa Kazımı ve Cumhurbaşkanı Berhem Salih, AGCFF'nin kararının ardından tebrik tweet’leri attı.

Kadhimi, "Körfez'deki halkımıza ve kardeşlerimize bu futbol festivalinin Irak adına yakışır ve uluslararası standartlara uygun olacağına söz veriyoruz" dedi.

Turnuva 6 Ocak - 19 Ocak 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Başlangıçta Aralık 2022'de yapılacaktı, ancak Kasım ayında gerçekleşecek olan Katar'daki Dünya Kupası'na çok yakın planlandığına inanıldığı için ertelendi

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI