anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

İstanbul'da dalgıca yunus balığı sürprizi

Zıpkınla balık avı videosu çekmek için İstanbul Yenikapı açıklarında dalış yapan youtuber Erdoğan Ovabaşı, bir süre sonra karşısına aniden çıkan yunus balığı ile şok oldu.
 Tarih: 11-08-2021 10:25:16
İstanbul'da dalgıca yunus balığı sürprizi

 

Su altı kamerası ile o anları kaydeden Ovabaşı, ilk defa su altından yunus balığı gördüğünü söyledi.
İstanbul'da adeta dans edercesine yüzen yunus balıkları kameralara genelde su üzerine çıktığı zaman yakalanıyor. İstanbul'da dalış videoları çeken youtuber Erdoğan Ovabaşı Yenikapı açıklarında zıpkınla avlanmak için daldığı sırada karşısına yunus balığı çıktı. Dalgıç su altı kamerası ile yunus balığıyla karşılaşması saniye saniye kameralara yansıdı. Görüntülerde su altında önce yunus balığın çıkardığı ses duyuluyor. Ardından küçük balıkların kaçışması ile yunus balığı 2 metre yakınından yüzerek geçtiği görülüyor.

“Su altında ilk defa gördüm”

Hayatında daha önce böyle bir ana tanıklık etmediğini ifade eden Youtuber Erdoğan Ovabaşı, “ Müsilajın bitmesi ile İstanbul Yenikapı açıklarında bir dalış yapmaya karar verdim. Zıpkınla balık avı videosu çekmek için denize girdiğimde yunus balığı ile karşılaştım. Su üstünde çok görüyorduk ama su altında ilk defa gördüm, biraz heyecanlandım. Gerçekten çok güzel sevimli hayvanlar. Denizlerimizi temiz tutarsak bu tür hayvanları daha çok görürüz. Su altında aniden karşıma çıkınca biraz korktum ama korktuğum gibi bir hayvan değildi” dedi.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI