anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

TDP’den ayrılan 11 isim CHP’ye katıldı

Türkiye Değişim Partisi’nin il yönetiminden istifa eden 11 isim CHP’ye katıldı. Rozet takma töreninde konuşan CHP’li Salıcı, “Önümüzdeki seçim önemli” dedi.
 Tarih: 17-10-2022 12:24:03
TDP’den ayrılan 11 isim CHP’ye katıldı

Türkiye Değişim Partisi (TDP) İzmir İl Başkanı Metin Çağrı, il yönetim kurulu üyeleri ve 12 ilçe başkanı ile birlikte partideki görevlerinden eylül ayı başında istifa ettiklerini açıkladı. TDP eski İl Başkanı Çağrı’nın da aralarında bulunduğu TDP İzmir eski yöneticisi 11 isim CHP saflarına katıldı.

‘SEÇİMLER ÖNEMLİ’
CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın da katılımıyla düzenlenen rozet takma töreninde Salıcı, “Cumhuriyet Halk Partisi, önümüzdeki dönemde Türkiye’yi değiştiren parti olacak. Şu anda içinde bulunduğu durum bizim umduğumuz bir durum değil. Dolayısıyla önümüzdeki seçim önemli. Bu seçimde otoriter yönetimlerden yana olanlarla demokrasiden yana olanların bir mücadelesi olacak” dedi.

TDP’den istifasının ardından CHP’ye katılan Metin Çağrı ise, “Geçmiş dönemde diğer siyasi partilerde sürdürdüğümüz siyasi görevlerimizi sonlandırdıktan sonra Türkiye’nin kurucu partisi, baba ocağımız olan CHP’ye hep birlikte katılım için buradayız. Buradaki siyasi hayatımızda vatanımızın bölünmez bütünlüğünü savunarak Türkiye’yi daha iyi bir noktaya getirmek için tüm gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI