anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Ömer Çelik: Türkiye’yi yıpratmaya dönük açıklamaları reddediyoruz

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, güvenlik sebebiyle kapatılan konsolosluklarla ilgili yapılan açıklamaları 'sorumsuzluk' olarak nitelendirdi.
 Tarih: 03-02-2023 08:16:57
Ömer Çelik: Türkiye’yi yıpratmaya dönük açıklamaları reddediyoruz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Türkiye'de bazı büyükelçiliklerin ve başkonsoloslukların kapatılmasıyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Hollanda, İngiltere, Almanya ve Fransa'nın ardından, İsviçre'nin İstanbul Başkonsolosluğu'nun da 'güvenlik' gerekçesiyle kapatıldığı duyurdu.

AK Partili Ömer Çelik, büyükelçilik ve başkonsolosluklar açıklamalarını 'sorumsuzluk' olarak nitelendirerek, "Bu sorumsuzluk kabul edilemez. Türkiye güvenli bir ülkedir. Güvenlik güçlerimiz ve istihbarat birimlerimiz işinin başındadır. Bugün güvensiz olarak nitelenebilecek ülkeler; göçmen düşmanı ve İslam düşmanı siyasi hareketlerin demokrasilere meydan okuduğu, kutsal kitabımız Kuran’ı Kerim’e saldırılan yerlerdir. Ülkelerimiz arasındaki ilişkileri geliştirmeyi hedeflemesi gereken misyonların daha özenli ve sorumlu açıklamalar yapmaları gerekir. Türkiye’yi yıpratmaya dönük açıklamaları reddediyoruz" dedi. 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI