anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

CHP'li Kaya: "İTİBAR BU MU?"

CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 11 yıldır prefabrik binada hizmet vermesini eleştirdi.
 Tarih: 24-08-2021 17:14:35   Güncelleme: 24-08-2021 17:49:35
CHP'li Kaya:

 

CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya'nın açıklamaları şu şekilde;

Değerli Basın Emekçileri 
İtibardan tasarruf olmaz diye uçak filosu kurup, yazlık, kışlık saray yaptıranlar Ankara’nın göbeğinde Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bir bina tahsis edememiş.
Ankara Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 11 yıldır prefabrik bir binada hizmet vermektedir. Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün prefabrik binasını giderek yerinde inceledim. Bu görüntü Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığına ve Başkent Ankara’ya hiç yakışmıyor.
Ankaralı vatandaşlarımız da duruma tepki göstererek, yeni hizmet binası yapılmasını ya da yeni bir bina verilmesini talep etmektedirler. Gölbaşı İlçemizin ihtiyaçlarını karşılayacak İlçe Milli Eğitim binasına bir an önce kavuşması gerekir. 
Konuyu TBMM Başkanlığına verdiğim soru önergesiyle de Meclis gündemine taşıdım. Milli Eğitim Bakanı Sayın Mahmut Özer’e yanıtlaması için şu soruları sordum:
Bu bilgiler kapsamında;
1.    Ankara Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü neden prefabrik binada hizmet vermektedir?
2.    Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Ankara Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün prefabrik binada hizmet vermesi ne anlama gelmektedir?
3.    Ankara Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne hizmet binası verilecek/yapılacak mıdır? Bu konuda yapılan bir çalışma var mıdır?

 

  HABER VİDEOSU
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI