anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Afganistan'da bir tünelde yakıt tankerinin patlaması sonucu 19 kişi öldü

Salang Tüneli'nde bir yakıt tankerinin patlaması sonucu 19 kişi öldü, 32 kişi yaralandı. Tünelde mahsur kalanların olduğu belirtildi.
 Tarih: 19-12-2022 03:49:07
Afganistan'da bir tünelde yakıt tankerinin patlaması sonucu 19 kişi öldü

Afganistan'ın kuzey vilayetlerini başkent Kabil'e bağlayan tek geçit noktası olan Salang Tüneli'nde bir yakıt tankerinin patlaması sonucu 19 kişi hayatını kaybetti. Pervan Vilayet Sözcüsü Said Himatullah Şamim, dün gece saatlerinde Salang Tüneli'nde bir yakıt tankerinin patlaması sonucu 19 kişinin yaşamını yitirdiğini, 32 kişinin yaralandığını aktardı. Sağlık Bakanlığı, yaralıların hastanelere kaldırıldığını duyurdu. 

Şamim, olayın kurbanları arasında kadın ve çocukların da bulunduğunu belirterek tünelde mahsur kalanların olduğunu ve ölü sayısının artabileceğini ifade etti. Taliban geçici hükümetinin Bayındırlık Bakanlığı Sözcüsü Mevlevi Hamidullah Misbah, çok sayıda aracın yandığını ancak yangının kontrol altına alındığını açıkladı.

Görgü tanıkları, tünelin geçişlere kapatıldığını ve yüzlerce kişinin mahsur kaldığını aktardı. Patlamanın, yakıt tankerinin devrilmesi sonucu meydana geldiği ifade edildi. 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI