anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Kılıçdaroğlu, "Sarayın oligarkları, uykularınız kaçıyor değil mi? Gözünüzün yaşına bakan namerttir"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "“Ey ‘beşli çete’ siz Putin’in oligarkları için kurduğu sistemin Türkiye’deki kopyalarısınız. Saraydaki şahıs Putin’den ne öğrendiyse sizinle de onu uygulamak istiyor” dedi. Kılıçdaroğlu, “Size de huzur yok. Size de uyku yok. İbreti alem olacaksınız siz de. Sizi haram başları sizi… O parayı ait olduğu topraklara yani bu güzel ülkemize geri kazandıracağız. Sizin gözünüzün yaşına bakan namerttir” diye konuştu.
 Tarih: 04-03-2022 11:28:29
Kılıçdaroğlu,

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, kamu ihalelerinden en büyük payı alan müteahhitler için kullandığı ‘beşli çete’yi; bu kez Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in yurt dışına para kaçıran oligarklarına benzetti. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından saat 18.47’de “Kuruşu kuruşuna saydım beş para etmiyorlar. Saat 21.00’de birlikte bakalım bir ibret tablosuna. Bekliyorum” mesajıyla duyurduğu açıklamayı yaptı.

“SARAYIN OLİGARKLARI, UYKULARINIZ KAÇIYOR DEĞİL Mİ?”

Kılıçdaroğlu, saat 21.00’de “Sarayın oligarkları, uykularınız kaçıyor değil mi? Daha bunlar güzel günleriniz. Gözünüzün yaşına bakan namerttir” notuyla paylaştığı videoda şunları söyledi:

“GASP ETMEYE ÇALIŞTIKLARI İKİ LOKMA EKMEĞİNİZ İÇİN DÖVÜŞECEĞİZ”

“Sevgili halkım merhaba. Biliyorum mutfaklarınız yangın yeri. Korkunç bir soygun var. Elektrik faturalarınızın mücadelesini verirken, getirdiler akaryakıt zamlarını. Artık belli ki gasp etmeye çalıştıkları iki lokma ekmeğiniz için dövüşeceğiz. Kavga edeceğiz. Sizin nasibiniz uğruna. Etmek zorundayız. Saraylılar tatlı peşinde, sizin ise tuzunuz yok. Ama sevgili halkım siz de biz de biliyoruz ki bu mücadeleden millet galip çıkacak. Saraydaki şahsa seslendim. Elektrikte KDV’yi sıfırla, tık yok, ses yok. O zaman ben de şahsi protestoma devam edeceğim.

“AKARYAKIT ZAMLARI DA AĞIR BİR ZULME DÖNÜŞTÜ ARTIK”

Gün aşırı yağdırdıkları akaryakıt zamları da ağır bir zulme dönüştü artık. Anlatıyorlar ya. Dünyada şöyle oldu, yok dünyada böyle oldu diye. Bunun asıl nedeni Türk lirasının, yani milli paramızın değerinin pul edilmesidir. Gerisi hikaye. Sevgili halkım bir dilim kuru ekmek kavganızı birlikte vermezsek bu ‘beşli çete’ler bizi soymaya devam edecek.

“EY ‘BEŞLİ ÇETE’ SİZ PUTİN’İN OLİGARKLARI İÇİN KURDUĞU SİSTEMİN TÜRKİYE’DEKİ KOPYALARISINIZ”

Hem bu kuru ekmek paranızla da yandaş medyayı, trollerini, teşkilatlarını finanse edecekler. Hatırlarsanız ‘İktidar olduğumuzda kuruş ödemem’ demiştim o yapmak istedikleri 'talan İstanbul kanalı'na. Finansal akbabaları da uyarmıştım. Çetelerini korumak için ne demişti şahsım. ‘Söke söke sizden bu paraları alırlar’ demişti. Ama buradan ‘beşli çete’ye de bir çift lafım olsun. Ey ‘beşli çete’ siz Putin’in oligarkları için kurduğu sistemin Türkiye’deki kopyalarısınız. Saraydaki şahıs Putin’den ne öğrendiyse sizinle de onu uygulamak istiyor.

“İNGİLTERE’DE PARALARINIZIN GÜVENDE OLACAĞINI MI ZANNEDİYORSUNUZ?”

Gittiniz İngiltere’den mahalleler, villalar satın aldınız. Bankalar kurdunuz. Paralarınızı oralara taşıyorsunuz, taşımaya da devam ediyorsunuz. Oralarda paralarınızın güvende olacağını mı zannediyorsunuz? Bakın Putin’in oligarklarına. Ne oldu? Rusya’dan kaçırdıkları paraları söke söke alıyorlar. Bütün malvarlıklarına parayı kaçırdıkları ülkeler el koydu. Batı Rus olgarkların malvarlıklarını hedef alan özel birim kurdu. Teker teker alıyorlar. Aslında kimin parası o? Rus halkının parası sevgili halkım, Rus halkının parası.

“SİZİN GÖZÜNÜZÜN YAŞINA BAKAN NAMERTTİR”

Ey yerel oligarklar. Size mi yedirecekler zannediyorsunuz? Halkın parasını çaldınız. Çaldığınız parayı da batılı 'nasıl yeriz' diye tetikte bekliyor. Sizi izliyor. Size de huzur yok. Size de uyku yok. İbreti alem olacaksınız siz de. Sizi haram başları sizi. Ama benim derdim siz de değilsiniz aslında. Benim derdim kaçırdığınız bu halkın parasıdır. O parayı ait olduğu topraklara yani bu güzel ülkemize geri kazandıracağız. Sizin gözünüzün yaşına bakan namerttir. Haydi iyi akşamlar.”

  HABER VİDEOSU
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI