anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Medya Dünyasından Siyasete

İyilik karakterle ilgilidir… Ülkemizi üzerine çöken karanlıktan ve tek adam rejiminden kurtaracak olan "Millet İttifakı" ile temiz siyaset için kolları sıvayan CHP’nin İstanbul 3. Bölge Milletvekili aday adayı olan Şenol Ayyıldız, seçilmesi halinde 60 aylık maaşını Cumhuriyetin Partisine bağışlayacağını ilan etti…
 Tarih: 22-03-2023 13:06:37   Güncelleme: 22-03-2023 17:42:37
Medya Dünyasından Siyasete


60 AYLIK MAAŞI 4.5 MİLYONU BAĞIŞLAYACAK

TBMM’den hak edeceği 60 aylık gelirinin karşılığı olan yaklaşık 4.5 milyon lira maaş bedelini partisine bağışlayacağını açıklayan Şenol Ayyıldız, bu tutumunun tüm siyasilere örnek olmasını diliyor. İş hayatında yurt içinde ve yurt dışında ülkemizi pek çok sektörde yönetici olarak temsil eden Ayyıldız, edindiği deneyimi medya sektörüyle de perçinlemiştir.

Şenol Ayyıldız, CHP İstanbul 3. Bölge'den başvurusunu gerçekleştirdi. Medya dünyasından siyasete adım atan Ayyıldız, İstanbul 3. Bölge Koordinatörü Genel Sekreter Selin Sayek Böke ile yaptığı mülakattan tam not aldı. Şenol Ayyıldız, siyasi kariyerine karşı olan bağlılığını ve siyasi sürece katkı sağlamayı hedefliyor. 

ŞENOL AYYILDIZ KiMDiR?

1965 yılında Bulgaristan’ın Silistre kasabasında doğdu. Hacettepe Üniversitesi Almanca Öğretmenliği bölümünden 1990 yılında mezun olan Ayyıldız; Viyana Üniversitesi’nde Mütercim-Tercümanlık bölümünde Almanca ve İngilizce eğitimi alırken, Viyana’da ortaokul öğretmenliği yaptı. Eğitim hayatı Cambridge Üniversitesi’nde İngiliz Dili okuyarak devam etti, bununla birlikte Arbeiter-Samariter-Bund’da ilk yardım kursuna katıldı. Viyana Enformasyon Memurluğu & Enformasyon Müdürlüğü, Turizm Bakanlığı’nda farklı deneyimler edindi.

1994 yılında Londra’daki iş hayatına adım atan Ayyıldız, kariyerine 2005 yılında Shopping TV’yi kurarak Türkiye’de devam etti. İleri görüşlü bakış açısıyla birçok sektörde yöneticilik yapan Ayyıldız, 1995-2005 yılları arasında restaurantlar zinciri sahibi oldu ve yöneticiliğini yaptı. 1997-1998 Manley Summers-26 Borough High Street, SE1 9QG Personel Müdürlüğü, 1990-1994 Palais Auersperg, 1990-1994 DO&CO da yöneticilik deneyimleri arasında yer alıyor.

Evli ve 2 çocuk babası olan Akyıldız, ileri derecede İngilizce ve Almanca biliyor.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI