anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Spotify İki Türk Kadını Amerika'da Tanıttı

Spotify, Haziran ayında Türkiye'nin "en güçlü kadın sesi" olarak belirlediği IDYL ve KOOL JANE 'i Amerika'nın New York kentinde Times sokağındaki en büyük binanın spot reklamlarına taşıdı. Binlerce insanın geçtiği sokakta iki Türk kadının tanıtımı yapıldı.
 Tarih: 25-07-2022 12:44:05
Spotify İki Türk Kadını Amerika'da Tanıttı

Spotify bu haberi twitter üzerinden " EQUAL Türkiye listesinin kapağını aydınlatan KOOL JANE ve IDYL, şimdi de Times Meydanını aydınlatıyor" olarak paylaştı.Spotify EQUAL Türkiye listesinin kapak yıldızları Kool Jane ve Idyl, Universal Music Türkiye etiketiyle yayımladıkları ortak şarkıları “ÖZGÜRLÜK”le Times Meydanı’nı aydınlatıyor.

Türkçe rap müziğin başarılı kadın  temsilcilerinin bir araya gelerek kaydettikleri şarkıları “ÖZGÜRLÜK”, geçtiğimiz ay dinleyiciyle buluşarak büyük beğeni toplamıştı.
Spotify EQUAL Türkiye ve Global listelerinde yer alan şarkı, ikilinin yakaladığı mükemmel uyumu ve iş birliğini kanıtlar nitelikte bir çalışma olarak müzikseverlerden tam not almaya devam ediyor.
İkili tarafından sözleri yazılan “ÖZGÜRLÜK”ün, R&B ve alternatif trap tınıların eşlik ettiği etkileyici müziği ise Ateş Berker Öngören’in imzasını taşıyor.
 
İzmir’de yolları kesişen iki müzik ruhlu kadının en büyük destekçisi ise yine İzmir’de yolları kesişen prodüktörleri ATEŞ BERKER ÖNGÖREN oldu.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER KÜLTÜR Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI