anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Ümit Özdağ’dan cumhurbaşkanı adaylığı açıklaması: Mansur Yavaş’ı göreve çağırıyoruz

Cumhurbaşkanı adaylığı hakkında açıklama yapan Zafer Partisi Genel Başkanı Mansur Yavaş, “Biz Zafer Partisi olarak Mansur Yavaş'ı göreve çağırıyoruz” dedi.
 Tarih: 06-04-2022 11:45:26
Ümit Özdağ’dan cumhurbaşkanı adaylığı açıklaması: Mansur Yavaş’ı göreve çağırıyoruz

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, partisinin cumhurbaşkanı adayının Mansur Yavaş olduğunu açıkladı, Yavaş’ı ‘göreve çağırdı.’

Özdağ, FOX TV’de İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programına katıldı. Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda canlı yayında açıklama yapan Özdağ, “Biz Zafer Partisi olarak bir yumuşak geçişi yönetebilecek ve halkın her kesiminden oy alabilecek kişinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş olduğunu gördük. Biz Zafer Partisi olarak Mansur Yavaş'ı göreve çağırıyoruz” dedi.

“Bundan sonra karar Mansur Yavaş’ındır” diyen Özdağ, eğer Yavaş vazifeyi kabul etmezse, Türkiye’nin Atatürkçü, vatansever bir aday bulacağını söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi sözcüsü, dün Yavaş’ın adı gündeme geldiğinde açıklama yapmış, adaylık iddialarını yalanlamıştı. Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin, Yavaş’ın adaylığı iddialarına dair şu açıklamayı yapmıştı:

“1. Bazı sosyal medya hesapları ve haber sitelerinde Başkanımız Sn. Mansur Yavaş’ın Cumhurbaşkanı adaylığı hakkında spekülatif haberler yer almaktadır. Bu haberlerle hiçbir ilgimiz bulunmamaktadır.

2. Bizim derdimiz, gece-gündüz demeden çalışarak Ankara halkına verdiğimiz sözleri yerine getirmek, üretimi artırmak ve hiçbir çocuğun yatağa aç girmemesini sağlamaktır.

Hemşerilerimize şeffaf, katılımcı ve hesap verebilir şekilde hizmet etmeyi sürdüreceğiz.”

 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI