Banner  
 
  Sık Kullanılanlara Ekle Üyelik   |   Hakkımızda   |   Künye   |   Reklam   |   İletişim
Banner
 
  SİYASET   |   EKONOMİ   |   DÜNYA   |   SPOR   |   SAĞLIK   |   MAGAZİN   |   EĞİTİM   |   KÜLTÜR - SANAT   |   TEKNOLOJİ   |   GÜNDEM   |   MEDYA   |   ŞİRKET HABERLERİ   |   YAŞAM   |   POLİS- ADLİYE  
 
 
 
 
  Paylaş:   facebook ico   google ico   yahoo ico   twitter ico   delicious ico   digg ico   myspace ico   mixx ico   stumbleupon ico   reddit ico   friendfeed ico   live ico Okunma Sayısı 7389 Yorumlar 0
Yazdır
 
 
Kadına sigara dayağı

Evinde sigara paketleri bulan öfkeli koca, "Sen sigara mı içiyorsun?" diyerek 13 yıllık eşini dövdü. Dayak yiyen kadın gece yarısı baba evine sığındı, jandarmaya gidip eşinden şikayetçi oldu. Dayak mağduru kadına hastanede bir ay iş göremez raporu verildi.

http://www.iletisimhaberajansi.com/haber_resimleri/kadina_sigara_dayagi_12631_510_310.Jpeg
 
Olay önceki gece saat 01.00 sıralarında Muğla’nın Kavaklıdere İlçesi’ne bağlı Kurcuova Köyü’nde meydana geldi. Özel bir arazide bekçilik yapan R.Ç. (40), iddiaya göre, evde kendisine ait olmayan sigara paketleri buldu. Eşi G.Ç.’ye (31) "Bu sigaralar kimin?" diye soran R.Ç., "Babamın sigaraları yarın götürüp ona vereceğim" cevabı üzerine öfkelendi, "Yalancı. Sen sigara mı içiyorsun?" diyerek eşini yumruklamaya başladı ve küfür etti. Kadının dudağı patladı ve vücudunda zedelenme meydana geldi. Kavganın ardından bir fırsat bulan G.Ç., gürültüye uyanan en küçük kızı 6 yaşındaki C.Ç.’yi de alarak aynı köydeki babası M.M.’nin (65) evine sığındı.

Sabaha karşı kızını evinin kapısında gören baba, G.Ç.’yi Yatağan Devlet Hastanesi’ne götürüp muayene ettirdi ve 30 gün iş göremez raporu aldı. Genç kadının dudağında, kafasında ve vücudunda darp izlerine rastlanırken G.Ç., Kavaklıdere Jandarma Karakolu’na giderek kocasından şikayetçi oldu.

13 yıldan bu yana sürekli dayak yediğini ve hakarete uğradığını anlatan G.Ç., "Eşimden 13 yıldır şiddet görüyorum, en ufak tartışmamızda sürekli bana yumruk atıyor, sofradayken tabakları kafama fırlatıyor. İki hafta önce yine beni dövdü yumruk attı. Bu sırada parmağındaki yüzük sağ şakağımı yırttı, neredeyse gözümü çıkartacaktı. Çocuklarımın hatırına bunca zaman dayandım, ama artık gücüm kalmadı. Olay günü yine bana şiddet uyguladı, intihar etmeyi düşündüm. Zatendepresyon ilaçları kullanıyordum ilaç içerek intihar etmek istedim avucumda hapları görünce yine küfrederek yine dövdü. Kendimi zor kurtardım ve babamın evine sığındım" dedi.

Kızının evlendiği günden bu yana mutlu olamadığını kaydeden anne S.M. (60), "Benim iki oğlum var, kızımın şiddet görmesinden dolayı oğullarımın da başı belaya girer diye boşanmasını istedik, ama kocasını sevdiği için hep itiraz etti. ’Kocam değil mi bugün döver, yarın sever’ diyordu, ama son olaya artık dayanamadı. Damadım daha önce de oğullarıma silah çekti, küfür ve tehdit etti. Kızım bir çok kez gece yarıları eli yüzü kan içinde kapımıza geldi. Artık biz de boşansın istiyoruz, yeter" diye konuştu.

Ramazan Çetiner, Kavaklıdere Jandarma Karakolu’nda alınan ifadesinin ardından serbest bırakıldı.


milliyet

 
Yayınlanma Tarihi: 04.02.2012 15:23:52     Haberi Ekleyen: Mustafa YÜCE
 
 
 
Yorum Yazın  
Kalan karakter:
500
Lütfen resimde gördüğünüzü doğrulama kutusuna yazınız.
Kod
güvenlik kodu resmi yenile
resmi yenile
Doğrula
 
 
Banner
 
Gündem Son Haberler
http://www.iletisimhaberajansi.com/haber_resimleri/2014_icin_yeni_bir_gul_senaryosu_21713_100_100.Jpeg 2014 için yeni bir Gül senaryosu
Rasmussen'in ardından Gül'ün NATO koltuğuna oturacağı iddia ediliyor. ...
22.05.2012 16:39:00

http://www.iletisimhaberajansi.com/haber_resimleri/interpolden_internet_sebekesine_agir_darbe_21692_100_100.jpg Interpol'den internet şebekesine ağır darbe
Uluslararası Polis Teşkilatı (Interpol) internetteki sosyal paylaşım sitelerinde çocuklara ...
22.05.2012 14:57:28

http://www.iletisimhaberajansi.com/haber_resimleri/danistaydan_tam_destek_21661_100_100.jpg Danıştay'dan tam destek!
"Başkanlık sistemi yargıyı daha güçlendirir" ...
22.05.2012 12:43:59

• Arınç'a üniversitede protesto
• Skandal ortaya çıktı
• Devletin skandal Dink yazışması:
• Hangisi Doğru?
• Komisyon cinselliğe takıldı
 
Banner
 
En Çok Yorumlanan Haberler tümü
 
 
 
 
   
 
      Manşet Haber © 2005-2010
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0312) 425 30 00 | Fax : (0312) 425 44 42
Kullanım Koşulları   |   Gizlilik