anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Babacan: Sözlerim maksatlı şekilde çarpıtılıyor

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, İHA ve SİHA üreticisi Baykar’a dair sözlerinin çarpıtıldığını belirterek, “Savunma sanayinde de ülkemize gururlar yaşatacak pek çok şirkete destek oluruz” dedi.
 Tarih: 18-01-2023 12:08:27
Babacan: Sözlerim maksatlı şekilde çarpıtılıyor

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın damadı Selçuk Bayraktar’ın yönetim kurulu başkanlığını yaptığı, İHA ve SİHA üreticisi Baykar şirketine yönelik sözleri tartışma konusu oldu. İktidar kanadı temsilcilerinin tepkilerinin ardından DEVA lideri Babacan, yeni bir açıklama yaparak sözlerinin çarpıtıldığını savundu.

“Günlerdir sözlerim maksatlı şekilde çarpıtılıyor. Yayınlardaki ifadelerim açık olmasına karşın bir kere daha tekrar ediyorum; Biz, ülkemiz için faydalı olan her yatırımın, her projenin yanında dururuz” ifadelerini kullanan Babacan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

‘TÜRKİYE'NİN YILDIZINI PARLATMAYA KARARLIYIZ’

"Savunma sanayi de dahil ülkemizdeki mevcut her projenin doğru olanlarını devam ettiririz, yanlış olanlarını düzeltiriz, eksik olanlarını tamamlarız. Savunma sanayinde de ülkemize gururlar yaşatacak pek çok şirkete destek oluruz."

Ankara, Bursa, Gaziantep, Denizli, Kayseri, Konya, Kocaeli ve diğer pek çok ilde yüksek teknolojiyle dünyaya üretim yapan “muazzam” firmaların olduğunu ifade eden Babacan açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Bizim dünya çapında mühendisler yetiştiren üniversitelerimiz var. Hepsiyle gurur duyuyoruz. Biz, eşitlik, hakkaniyet ve şeffaflıktan hiçbir koşulda vazgeçmeyiz. Tüm sanayicilerimizle ilişkimiz aynı yakınlıktadır. Ne torpil ne kayırma ne de nepotizme geçit veririz. Ülkemizin sanayicilerine, mühendislerine, bilim insanlarına eşit şekilde destek olmaya, herkese fırsat tanımaya, Türkiye’nin yıldızını tıpkı 2002-2014 arasında olduğu gibi parlatmaya kararlıyız.”

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI