Gezici Filmmor Kadın Filmleri yolda

10 Mayıs’a kadar yedi şehri ziyaret edecek olan 18. Uluslararası Gezici Filmmor Kadın Filmleri Festivali, 16 Mart’ta İstanbul’da kapılarını açıyor.
 Tarih: 07-03-2020 17:46:58
Gezici Filmmor Kadın Filmleri yolda

 

Uluslararası Gezici Filmmor Kadın Filmleri Festivali; 46 film, söyleşi, panel ve atölyelerle yedi  şehirde, 18. yılını kutluyor. 16 Mart’ta İstanbul’da başlayacak festival, 10 Mayıs’a kadar sürecek.

18. Uluslararası Gezici Filmmor Kadın Filmleri Festivali, 16 Mart’ta İstanbul’da başlıyor. Fransız Kültür Merkezi’nde başlayacak gösterimler, 22 Mart’a kadar sürecek. 22 Mart’tan sonra Küçükçekmece’deki Cennet Kültür ve Sanat Merkezi’nde devam edecek festival, ardından İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’nin Sinebüs’ü ile İstanbul’un altı köyünü ziyaret edecek.

18. Filmmor Kadın Filmleri Festivali; Filmmor Kadın Kooperatifi, Antalya Kadın Dayanışma Derneği, Bodrum Kadın Dayanışma Derneği, Rosa Kadın Derneği, Mersin Kadın Emeği Kolektifi, Adana Kadın Platformu, Yalova Kadın Platformu dayanışması ile İstanbul’un ardından 4-5 Nisan’da Bodrum’da, 11-12 Nisan’da Antalya’da, 18-19 Nisan’da Mersin’de, 25-26 Nisan’da Yalova’da, 2-3 Mayıs’ta Adana’da ve 9-10 Mayıs’ta Diyarbakır’da seyirciyle buluşacak. Festival boyunca tüm gösterimler ve etkinlikler ücretsiz olarak izlenebilecek.

18. Uluslararası Gezici Filmmor Kadın Filmleri Festivali, 16-22 Mart Tarihleri Arasında İstanbul’da Olacak

18. Filmmor Kadın Filmleri Festivali’nde bu yıl Hak Odaklı Sinema bölümünün yanında Kadınların Sineması, Bedenimiz Bizimdir, Cins-iyet-ler, Feminist Bellek ve Film-i Takip bölümlerinde 21 ülkeden 46 film izleyiciyle buluşacak.

 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER KÜLTÜR Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI