anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Miss Angel of Turkey'de Final Heyecanı !

Miss Angel of Turkey bu yıl da rekor başvuru sayısıyla iddiasını ve başarısını ortaya koydu.
 Tarih: 25-10-2021 10:51:37   Güncelleme: 25-10-2021 11:02:37
Miss Angel of Turkey'de Final Heyecanı !

 

Türk kadınının imajını ve farkını dünyaya duyurma amacıyla yola çıkan Miss Angel of Turkey güzellik yarışması bu yıl da rekor başvuru alarak başarısını ortaya koydu. Güzellik yarışmasından çok akademik kariyere odaklanan ve modellik konusunda başarısıyla dünyada adını duyurmayı hedefleyen Miss Angel of Turkey aynı zamanda yarışmacılarına modellik eğitimleri veriyor. Geleneksel bir yarışma pestijini de korumakta olan Miss Angel'ın finalist adayları ise kamp dönemini başkent'te geçiriyor. 

 

 

Ülke çapında  rekor başvuruları değerlendirme süreci için yoğun bir tempoya giren Miss Angel of Turkey ekibi eleme çalışmalarını ise Ankara'da tamamladı.  27 Ekim 2021'de Ankara Greenpark otelde büyük finaliyle son adımlarını atacak olan Miss Angel of Turkey organizasyonunun kurucusu Abidin Özçelik yarışma hakkında  ''Global bir yarışma olma yolunda önemli  bir adım attık, karşılığını bulabilecek ve aynı zamanda turizm alamında ülkeye katkı sağlayacak bir oganizasyon hazırladık!'' dedi. 

 

Abidin Özçelik  ''Ankara'nın özlediği moda günlerini yeniden getiriyoruz"

 

 

Yarışmanın finaline günler kala heyecanlı bekleyiş sürerken Organizasyonun kurusucu Abidin Özçelik ''Ankara'nın özlediği moda günlerini yeniden getiriyoruz. Ulusal olarak Türkiye'nin her yerinden başvurusunu alan güzellik yarışmamızın finalinde 16 kızımız birbiriyle yarışacak. Bu heyecanlı döneme bizimle beraber eşlik edecek olan jüri üyelerimizin arasında; Tuğba Özay, Ebru Destan, Wilma Elles, Cansu Taşkın ve Ankara'nın en seçkin iş insanları da bizimle beraber koltukta olacaktır.'' ifadelerinde bulundu.

 

 

 Birbirinden ünlü jüri üyeleri ve eğitim kadrosuyla yarışmaya hazırlanan Miss Angel of Turkey ekibi sürpriz konuk sanatçıların da finalde yer alacağını belirtti. 27 Ekim Çarşamba günü gerçekleşecek olan güzellik yarışması Ankara The Greenpark Hotel'de finalini yapacak.

 

 

Beyza Atmaca

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI