anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Özgür Özel, "Geriye dönüp de o konuya saplanmanın anlamı yok"

Özgür Özel, Ümit Özdağ’ın Kemal Kılıçdaroğlu'yla 2024 Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde imzaladıkları gizli protokolü hakkında açıklama yaptı. "Beyefendi şimdi protokolü falan yayınlamış. O kendisini gündeme getirmek istiyor" diye konuştu.
 Tarih: 24-11-2023 12:15:40   Güncelleme: 24-11-2023 12:43:40
Özgür Özel,

Özgür Özel; CHP  7.  Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın 2024 Cumhurbaşkanlığı seçiminde imzaladıkları protokolü yayınlayan Ümit Özdağ hakkında açıklamalarda bulundu.

Özel; "Bu protokolden haberdar olmadığımızı kamuoyuna açıklamıştım. Geçirdiğimiz kurultay sürecinde de bu konu oldu ama bunu bir siyasi parti kendisi için gündemde kalma aracına çevirmek istiyor. Ben böyle bir şeyin tarafı olmak istemem.

Beyefendi şimdi protokolü falan yayınlamış. O kendisini gündeme getirmek istiyor ama ben o tartışmanın tarafı olmam. Cumhuriyet Halk Partililere atanmışlarla değil seçilmişlerle yöneteceğimi, bir daha gizli protokoller yapılmayacağını söylemiştim. Geriye dönüp de o konuya saplanmanın anlamı yok."

 “ İttifak kelimesi çok yoruldu”

Akşener İle ittifak kurmayacaklarını dile getiren Özel; "İş yerel seçim olduğunda bir sorumluluğumuz var hep beraber. O sorumluluk da şu: Ben kazanmazsam, sen kazanmazsan, biz kazanmazsakİyi Parti Genel Başkanı Meral  o kazanacak. O kim? Recep Tayyip Erdoğan. Muhalif seçmen, Erdoğan'ın üzerinde helikopterle uçup Araplara kupon arsa rezerve etmesini istemeyen seçmen. Bu seçmen, bizim ona kaybetmemize tahammül edemez. O zaman ne yapacağız? Yerel seçimlerde iş birlikleri yapmalıyız. Kaybettirecek formüller üzerinde durmak bize yakışmaz.

"Meral Hanım'la, onun deyimiyle Meral Ablam ile beraber pek çok zorluğu aşacağımıza inanıyorum. Bunun için de ben üzerime ne düşüyorsa yapacağım. Umutla baktığım bir süreç" diye konuştu.

“Memleketi meşgul etmeyin”

CHP Genel Başkanı Özel; “Erdoğan, MHP'den kurtulmaya çalışıyor. Türkiye'de çok önemli bir yoksulluk var, enflasyon var. Türkiye'nin gündemi bambaşka, bunlar gündemi başka bir şey ile meşgul ediyorlar. Memleketi meşgul etmeyin. Aranızda ne konuşursanız konuşun. Ben bunların ne ayrılığına ümit bağlarım, ne birlikteliklerinden tasa duyarım. Esas mesele bizim ne yapacağımız."

“Halkın gönlünde olan bizim de gönlümüzde”

Aday gösterilecek belediye başkanları hakkında açıklama yapan Özel; "Elimizdeki belediyelerin tamamında anket başlattık. Büyükşehirlerimizden başlayarak anketler yapılıyor. Haftaya pazartesi sahaya çıkacak anketörlerimiz. Halkın gönlünde olan bizim de gönlümüzde. Seçildiğinden ileride olan, partinin oyundan ileride olan, halkın gönlünde olan belediye başkanlarımızı tekrar aday yapacağız. Halkın beğenmediği başkanları değiştireceğiz. Türkiye'de bütün seçim bölgelerinde aday çıkartacağız ve sandığı örgütümüzün önünden kaçırmayacağız. Kazanmamız güç olan yer de olsa örgütümüz karar versin.

“Yarın olsa yine aynı eli öperim.”

‘Bir Opera Gecesi' dinletisine katılmasına ilişkin) Devlet Bey de kızdı geçen gün… Kızacaksa Tayyip Bey'e kızacak önce. Pervin Chakar, TRT Kürdi'de çıkan tek opera sanatçısı. Pervin Chakar (eleştirilere ilişkin) öyle biriyse neden devletin televizyonuna çıkarıyorsunuz? Kaldı ki Pervin Chakar, ‘Türkiye Kürdistan'ı' falan dememiş… Pervin Chakar'ın ‘Kürdistan' ifadesini Tayyip Erdoğan da kullanıyor, ‘Irak Kürdistan'ı' diye.

Muhteşem bir dinletiydi. Çıktık, çiçek vereceğiz, çok da tasarladığım bir şey değildi, elini uzatınca, sanatçıya duyduğum saygıdan bir de Atatürk'ün, Cumhuriyet'in değerleri böyledir, bir sanatçıya ve sanatına duyduğum saygıdan nezaketle elini öptüm. Ben sanatçının elini öptüm. Hiç pişman değilim. Yarın olsa yine aynı eli öperim. Pervin Chakar çıkıp da orada savaş çığırtkanlığı yapsa ben salonu terk ederim. Pervin Chakar benim de onurum, gururumdur."

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI