anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

TKP'li Okuyan'dan 'İmamoğlu' mesajı: Nagehan Alçı’nın yardımına gereksinimimiz yok

TKP Genel Sekreteri Okuyan, 'Sağlıklı ve devrimci düşünmnek için Nagehan Alçı’nın yardımına gereksinimimiz yok. Sınıfsal bakış, gericiliğe karşı aydınlanmacı-laik bir duruş her zaman kurtarır' dedi.
 Tarih: 07-05-2022 16:34:37   Güncelleme: 07-05-2022 16:42:37
TKP'li Okuyan'dan 'İmamoğlu' mesajı: Nagehan Alçı’nın yardımına gereksinimimiz yok

TKP Genel Sekreteri Kemal Okuyan, Ekrem İmamoğlu'nun yandaş isimlerle gezisi ve 'vız gelir tırıs gider' sözleri sonrası konuya ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımlarda bulundu.

"Ülkeyi değiştirecek, aydınlık ve güzel günlere kavuşturacak olan kahramanlar emekçilerin arasından çıkacaktır. Yeter ki güvenin, inanın, omuz verin!" diyen Okuyan, "Kendi geleceğinizi sahte çözüm projelerine, patronlara, sağcılara teslim etmeyin! Kurtuluş için kısa yol peşinde koşmanın bedeli ağır oluyor. Bu ülkenin toprakları gerçek bir kurtuluşu, eşit ve özgür bir yaşamı hakediyor. Öyle bir parti var! İnanın, güvenin, omuz verin" ifadesini kullandı.

Okuyan, "İmamoğlu’nun seçildiği seçimler sırasında Türkiye Komünist Partisi bir tavır almış, tarihe not düşmüştü. Sağlıklı ve devrimci düşünmek için Nagehan Alçı’nın yardımına gereksinimimiz yok. Sınıfsal bir bakış, gericiliğe karşı aydınlanmacı-laik bir duruş her zaman kurtarır" diye konuştu.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI