anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, Meclis’i bilgilendirecek

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 41 madencinin öldüğü patlamayla ilgili olarak, salı günü Meclis'e bilgi verecek.
 Tarih: 16-10-2022 07:50:31
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, Meclis’i bilgilendirecek

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Bartın'ın Amasra ilçesinde 41 işçinin ölümüne neden olan maden faciası ile ilgili hükümet adına, salı günü TBMM Genel Kurulu'nu bilgilendirecek.

Meclis Genel Kurulu’nda gelecek hafta salı günü ilk gündem maddesi Amasra’daki maden faciası olacak. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, maden faciası ile ilgili hükümet adına Genel Kurul'a bilgi verecek.

Salı günü Genel Kurul’da ayrıca Birleşmiş Milletler UNIFIL kapsamında Lübnan'da bulunan askerlerin görev süresinin 1 yıl daha uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı Tezkeresi görüşülmesi bekleniyor.

“Sansür Yasası” olarak nitelendirilen yasanın ardından Meclis Genel Kurulu endüstri bölgelerine ilişkin düzenlemeler içeren 15 maddelik teklifin görüşmelerine başlayacak.

Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu’nda geçen hafta görüşmelerine başlanan torba kanun teklifine pazartesi günü devam edilecek.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI