anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Gazeteci Barış Pehlivan: Suç örgütü lideri Fırat Delibaş'ın yakınlarında ciddi tehditler alıyorum!

Gazeteci Barış Pehlivan, Fırat Delibaş'la ilgili haberlere köşesinde yer verdiği için suç örgütü liderine yakın olduğunu söyleyen kişiler tarafından ciddi tehditler aldığını duyurdu.
 Tarih: 09-06-2022 11:54:23   Güncelleme: 09-06-2022 12:00:23
Gazeteci Barış Pehlivan: Suç örgütü lideri Fırat Delibaş'ın yakınlarında ciddi tehditler alıyorum!

Cumhuriyet gazetesi yazarı Barış Pehlivan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun öncülük ettiği 'uyuşturucuyla mücadele' konusunda birtakım eleştiriler yönelttiği ve bunu yaparken de suç örgütü lideri Fırat Delibaş'ın ikinci adamı M.D.'nin adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasını örnek gösterdiği yazısından sonra ciddi tehditler almaya başladığını söyledi.

Gazeteci, kişisel Twitter hesabında yaptığı paylaşımda söz konusu köşe yazısını alıntılayarak "Adının haberlerde geçtiğini yazdığım için Fırat Delibaş’a yakın olduğunu söyleyen kişiler tarafından ciddi tehditler alıyorum. Yazım aşağıda, kamuoyuna duyurulur" dedi. 

NE DEMİŞTİ?
Pehlivan, 'Soylu ses çıkaracak mı?' başlıklı yazısında yurt dışından kargo yoluyla uyuşturucu ithal ettiği iddiasıyla tutuklunan Türk-Amerikan İş Adamları Derneği (TABA) Genel Başkanı ve bir kozmetik markasının yönetim kurulu başkanı Ali Osman Akat ve Delibaş'ın ikinci adamı M.D.'nin adli kontrolle serbest bırakıldığını hatırlatarak şu görüşleri dile getirmişti:

"(...) Madem bu kadar hayati bir konu, nasıl serbest kalıyor bu insanlar?  Bakın, arabasında uyuşturucuyla yakalanıp Menzilci olduğu için beraat eden Emniyet Müdürü Zafer Ç’yi hatırlatmıyorum bile. 

'BİRİLERİNİN DERDİ METAMFETAMİNİ MAĞLUP ETMEK DEĞİL Mİ?'
Sadece son üç haftada olanlara bakarak soruyorum:  Zamanında verilen yargı kararlarına karşı eski Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile açık polemiğe giren Bakan Soylu yine ses çıkarır mı?  Yoksa birilerinin derdi aslında 'metamfetamini mağlup etmek' değil mi?"

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI