anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Sedat Peker: Neler anlatacağım neler! Deli olacaksınız!

Uyuşturucu kaçakçılığı suçlamasıyla tutuklanan Ali Osman Akat'ın tahliyesine ilişkin açıklamada bulunan suç örgütü lideri Sedat Peker, "Yüzlerce kilo kokaini 'Yanlışlıkla bana yollamışlar' diyen gerçek baronu tahliye ettiniz, O vakit geldiğinde ben size neler anlatacağım neler! Deli olacaksınız! Ses kayıtlarıyla, WhatsApp yazışmalarıyla anlatacağım her şeyi" ifadesinde bulundu.
 Tarih: 25-05-2022 09:47:29
Sedat Peker: Neler anlatacağım neler! Deli olacaksınız!

Suç örgütü lideri Sedat Peker'e ait olduğu iddia edilen Deli Çavuş isimli sosyal medya hesabından Uyuşturucu kaçakçılığı suçlamasıyla geçen aralık ayında tutuklanan Ali Osman Akat'ın tahliyesine ilişkin paylaşımlarda bulundu. 

Hesapta yapılan paylaşımda, "Yüce Allah sizin belanızı versin lan! Yüzlerce kilo kokaini "Yanlışıkla bana yollamışlar!" diyen gerçek baronu tahliye ettiniz de kokainin Türkiye'ye geleceğini söyleyen Alman polislerine bu rezilliğinizi kapatabilmek için ne diyeceğinizi hiç düşünmediniz mi? Rezilsiniz lan!!!" denildi. 

Paylaşımın devamında şu ifadeler yer verildi:

"O vakit geldiğinde ben size neler anlatacağım neler! Deli olacaksınız! Ses kayıtlarıyla,WhatsApp yazışmalarıyla anlatacağım her şeyi.Tüm bunlar bittikten sonra da kendim dahil tüm vatanseverlere, yurtseverlere normale dönebilmemiz için tedavi seansları yapacağım. Bende söz namus!"

NE OLMUŞTU?
Kolombiya’dan 'kozmetik ürün' adı altında uyuşturucu ticareti yaptığı suçlamasıyla geçen aralık ayında tutuklanan Ali Osman Akat, yargılandığı davanın ilk duruşmasında adli kontrol şartıyla tahliye edilmişti. 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI