anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Bakan Kurum'dan yeni 'TOKİ müjdesi': Detayları Cumhurbaşkanımız açıklayacak

Murat Kurum, TOKİ borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için, "müjdemiz var" dedi. Kurum, detaylar için Erdoğan'ı işaret etti.
 Tarih: 21-09-2022 13:30:25
Bakan Kurum'dan yeni 'TOKİ müjdesi': Detayları Cumhurbaşkanımız açıklayacak

 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, daha önce TOKİ'den ev alıp henüz tapusunu alamayanlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Aylar öncesince sır gibi saklanan TOKİ'nin 250 bin konut projesi için de, 'müjde' ifadelerini kullanan Kurum, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı işaret etmiş, kabine toplantısında Erdoğan detayları açıklamıştı.

Kurum 'yeni müjde' için şunları söyledi: "Daha önce TOKİ’den ev alan ve borcu devam edenler için bir müjdemiz var. Borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için indirim kampanyamız hazır. Kampanyanın detaylarını Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yarın açıklayacak."

Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Kurum konuşmasına şöyle devam etti: "Bugüne kadar tam 1 milyon 170 bin konut inşa eden TOKİ’mizin tecrübesiyle; milletimize uygun fiyatlı güvenli konutlar sunmak için gece gündüz çalışıyoruz. İlk Evim İlk İş Yerim projemiz de bu hedefle yola çıkmış; yerli ve milli imkânlarla yapılan bir MİLLET kampanyası!
Kampanyamızda maliyet üzerinden yaptığımız %40 indirimle vatandaşımıza en uygun şartları oluşturmaya çalıştık. Ödeme sırasında da kolaylıklar sağlamaya devam edeceğiz."

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI