anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Millî Eğitim Bakanlığı'na alınmadı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu KPSS'de mağduriyet yaşayan gençlerin sorunlarını görüşme amacıyla Millî Eğitim Bakanlığı'na gitti fakat içeri alınmadı.
 Tarih: 30-12-2021 13:16:42   Güncelleme: 30-12-2021 13:34:42
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Millî Eğitim Bakanlığı'na alınmadı

Millî Eğitim Bakanlığı (MEB), Kamu Personeli Seçme Sınavı’nda (KPSS) yüksek puan almasına rağmen mülakattan geçemeyen öğretmen adaylarının başka adaylara torpil yapıldığı iddiasıyla ilgili bilgi alma amacıyla Millî Eğitim Bakanlığı'na gitti fakat bakanlığa alınmadı.

Kılıçdaroğlu, Bakanlık binasının önünde yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bir haksızlık hukuksuzluk varsa, bir kişinin hakkı gasp ediliyorsa ve bu hak sarayın talimatıyla yapılıyorsa buna karşı çıkmak görevimdir. Nerede torpil oluyorsa buna karşı çıkmak boynumun borcudur. Dün bir feryadı dile getirdim KPSS’de 80- 90 puan alan evlatlarımızın sözlü sınavlarda elendiğini gördüm. Yazıktır, günahtır. Düne kadar mülakatlarda artı 3 eksi 3 aralığında puan verilecektir uygulaması kimin talimatıyla terk edildi. TÜGVA’dan gelenler için mi bu karar alındı? Hayatın olağan akışına aykırı bir puanlama yaparsanız, Bakanlık binasında oturanların yatacak yeri yoktur. Öğretmene haksızlık yapamazsınız. Bu tabloya izin vermeyeceğiz. Haksızlığa uğradığını düşünen bütün arkadaşlara hukuki destek vereceğim. Haksızlık yapanlar görecekler nasıl hesaplaşacağımızı. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Sarayın talimatıyla iş yapanları muhatap almam. Benim işim onlarla hesaplaşmaktır."

  HABER VİDEOSU
https://twitter.com/i/broadcasts/1MnxnkWRlkLKO
  Editör: Düzgün Çeşim   Kaynak: Manşet Haber Merkezi

İLİŞKİLİ HABERLER

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI