anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

CHP'li Eren Erdem'in evine giren hırsızlar yakalandı

CHP Parti Meclisi üyesi, eski milletvekili Eren Erdem'in Kadıköy'de evine girerek hırsızlık yapan 1'i kadın 3 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin olay yerine geliş ve gidiş anları ile birinin çaldığı ve koluna taktığı saati incelediği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
 Tarih: 17-08-2020 12:25:43
CHP'li Eren Erdem'in evine giren hırsızlar yakalandı

 

Eren Erdem'in Kadıköy Caferağa Mahallesi Hülya Sokak üzerinde bulunan evinde, 9 Ağustos tarihinde hırsızlık olayı meydana gelmesi üzerine polis soruşturma başlattı. Şüphelilerin evde bulunan 3 bin dolar değerinde kol saati, 1 adet cep telefonu 2 bin dolar değerinde yüzük ve 4 bin 200 lira nakit para, banka ve kimlik kartlarını çaldıkları bildirildi. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekipler, olayların meydana geldiği bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyerek hırsızlık olayına karışan 1'i kadın 3 şüpheliyi tespit etti. Ekipler, şüphelileri 12 Ağustos tarihinde adreslerinde yakaladı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen Vedat B. (37), Ahmet B.(30) ve Zeynep A'nın.(28),  3 ayrı evden daha hırsızlık yaptıkları öğrenildi. Şüphelilerin önceden hırsızlık suçundan kayıtları olduğu ortaya çıktı. Emniyette  işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi ve çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan 1'i kadın 3 şüphelinin olay yerine yürüyerek gelmeleri, daha sonra bir bank üzerine oturdukları sırada,  birinin çaldığı kol saatini elinde incelemesi güvenlik kameralarına  yansıdı.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI