anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Galatasaray, derbi hazırlıklarını sürdürdü

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında sahasında karşı karşıya geleceği Fenerbahçe maçı hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla devam ettirdi.
 Tarih: 18-11-2021 19:46:06
Galatasaray, derbi hazırlıklarını sürdürdü

 

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında pazar günü sahasında karşı karşıya geleceği Fenerbahçe derbisi hazırlıklarını bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam ettirdi. Teknik Direktör Fatih Terim yönetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra gruplar hâlinde dar alanda pas ve top kapma yapan sarı-kırmızılılar, devam eden bölümünde iki gruba ayrılarak savunma ve hücum varyasyonları üzerine bir çalışma yaptı. Son bölümde ise yarı sahada çift kale oyun oynandı. Antrenman, soğuma hareketleri ile noktalandı.

 

Milli takım kamplarından dönen Sofiane Feghouli, Mostafa Mohamed, Bartuğ Elmaz ve Kaan Arslan antrenmanda takımla birlikte çalışmalara katıldı.

Fernando Muslera, DeAndre Yedlin ve Christian Luyindama ise antrenmanda yer almadı.

Galatasaray, Fenerbahçe maçı hazırlıklarına yarın saat 16.00'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SPOR Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI