anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Lavrov'dan Batı'ya küreselleşme göndermesi

Rusya Dışişleri Bakanı yıllık değerlendirme toplantısında konuşuyor. Lavrov basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Batılı ülkeler Ukrayna'yı ana medya etkinliği haline getirmek için uğraşıyor" vurgusunu yaptı.
 Tarih: 18-01-2023 11:58:40
Lavrov'dan Batı'ya küreselleşme göndermesi

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, geride kalan senede ülkesinin dış politikasıyla ilgili yaşanan gelişmeleri değerlendireceği yıllık basın toplantısında konuşuyor.

Batılı ülkelerin Ukrayna'yı ana medya etkinliği haline getirmek için uğraştığını kaydeden Lavrov, "Ukrayna'daki durum, ABD'nin yıllarca hazırlık yapması ve uydularını kullanmasının bir sonucu" dedi.

Lavrov'un açıklamasından öne çıkan başlıklar şöyle:

NATO, Ukrayna üzerinden Rusya ile savaşıyor, hatta yakın zamanda bir ABD akademik çalışması da ortaya çıktı. Ukrayna'daki durum, ABD'nin yıllarca hazırlık yapması ve uydularını kullanmasının bir sonucu. Batı küreselleşmesi çöktü. Rusya ve diğer 'istenmeyen' uluslara karşı uygulanan yaptırımlar, Doğu Avrupa ve Rusya ile bağları koparma politikası.
Zelenski ile müzakerelerden konuşmak mümkün değil. Rusya, Batı ile ciddi müzakere önerilerini değerlendirmeye hazır, ancak hiçbiri gerçekleşmedi. Soğuk Savaş'ın sona ermesinden bu yana ABD, yabancı toprakları yaklaşık 300 kez işgal etti

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI