anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Twitter'ın yeni sahibi resmen Elon Musk

Tesla ve SpaceX'in sahibi Elon Musk, Twitter'ı resmen satın aldığı reklam verenler için yayınladığı mesajla resmen duyurdu
 Tarih: 27-10-2022 22:09:26
Twitter'ın yeni sahibi resmen Elon Musk

ABD'li milyarder Elon Musk, Twitter'ı resmen satın aldığını açıkladı.

Twitter hesabından bir mesaj yayınlayan Musk, anlaşmayı duyurdu. Amacının insanlığa yardım olduğunu söyleyen Musk, Twitter'ı herkesin sonuçlarına katlanmak zorunda kalmadan istediğini söyleyebileceği bir yer olmaktan çıkaracağını da ekledi.

Yayınladığı mesajda reklam verenlere hitap eden Musk şu ifadeleri kullandı:

"Twitter'ı neden satın aldığım ve reklamcılık hakkında ne düşündüğüm hakkında çok fazla spekülasyon yapıldı. Çoğu yanlış çıktı. Twitter'ı satın almamın nedeni, geniş bir inanç yelpazesinin şiddete başvurmadan sağlıklı bir şekilde tartışılabileceği ortak bir dijital kent meydanına sahip olmanın, uygarlığın geleceği için önemli olmasıdır."

Tesla ve SpaceX gibi şirketlerin de sahibi olan Musk nisan ayında Twitter'ı 44 milyar dolar karşılığında satın almak için anlaşmaya varmıştı.

Musk daha sonra Twitter'daki bot hesapların anlaşmada belirtilenden daha fazla olduğunu öne sürerek anlaşmayı feshetme yoluna gitmiş, konu mahmekemeye taşınmıştı.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER MEDYA Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI